Røgekursus på Østervang Gaard
Varm røgning af fisk og pølser på røgekursus. Østervang Gaard på Sjælland

Røge Kursus 2021

Lær at røge dine pølser eller andet godt

VI AFHOLDER DESVÆRRE IKKE SPEGEPØLSEKURSER LÆNGERE

 Røgekurset er et af vores allernyeste nyeste og allermest velsmagende kurser. Igen i samarbejde med vores rare og dygtige underviser slagter Brian Lind Olsen.


På kurset gennemgår vi både varm- og koldrøgning og med forskellige typer optænding. ( gas, el og brænde )

Og vi prøver røgspiral og røgsmuld.

 

- Så i har rig mulighed for at se og prøve de forskellige metode af.

Derudover demonstrerer vi flere forskellige typer røgeovne, så du kan se hvad forskellen er og finde ud af hvad "du er til".

 

Dagens program ser nogenlunde sådan ud:

 

·        Hej og velkommen - masser af the og kaffe

·        Gennemgang af grundprincipperne indenfor røgning

·        Vi røger en masse

·        Frokost

·        Vi røger noget mere

·        Kage og evaluering

 

I løbet af dagen røger og tilbereder vi en masse gode varer - det kunne fx være:

 

Pølser.

Laks.

Kartofler

Sild. (Som bliver til kippers.)

Og meget mere.

 

Hvilket resulterer i en masse dejlig mad, som vi spiser til frokost - for i skal naturligvis smage på det hele.

Det kan variere lidt afhængig af sæson, men vi lover masser af variation og vi bruger naturligvis kun råvarer af allerbedste kvalitet.

 

Til slut er der kage og evaluering og alle får opskrifter udleveret .

 

 

Instruktør.

Brian Lind Olsen

Spegepølser, grillpølser og røgekurser forsætter med samme underviser hos Steffen-O

Se deres hjemmeside her

 

Søren og Camilla - Østervang Gård - Harekærvej 17 - Ejby - 4623 Lille Skensved - Tel.60 10 63 98 - Mail: post@oestervang-gaard.dk - Cvr: 29 08 29 52