VI AFHOLDER DESVÆRRE IKKE GRILLPØLSEKURSER LÆNGERE
Kom og vær med til at lave dine egne lækre grillpølser fra bunden.
Vi bruger naturligvis kun råvarer af allerbedste kvalitet. Kødet er fra frilandsgrise som har gået med deres glade tryne i den danske muld.
Pølserne laves på en måde som ikke kræver meget udstyr, så du nemt kan gentage processen hjemme og gå sommeren i møde med spegepølser i verdensklasse.
Dagen kommer til at se nogenlunde sådan ud:
· Gennemgang af grundprincipperne i pølsefremstilling
· Fremstilling af pølsefars
· Frokost
· Stopning og pakning af pølser
· Kage og evaluering
Til slut har du ca. 4 kg grillpølser til at tage med hjem.
Instruktør.
Brian Lind Olsen
Spegepølser, grillpølser og røgekurser forsætter med samme underviser hos Steffen-O
Søren og Camilla - Østervang Gård - Harekærvej 17 - Ejby - 4623 Lille Skensved - Tel.60 10 63 98 - Mail: post@oestervang-gaard.dk - Cvr: 29 08 29 52